Vouchere Cadou

O experienta la The MindEscape este una de neuitat – motiv pentru care reprezinta un cadou deosebit pentru iubit(a), prieten(a), cineva din familie, un coleg/ o colega de serviciu.

Vei oferi atat de multe lucruri prin acest cadou : posibilitatea de a evada intr-o alta lume; un prilej de distractie inedita; o ocazie pentru sarbatorit(a) de a-si petrece timpul cu cei dragi (cadoul include o experienta alaturi de 1-6 persoane la alegerea sabatoritului(ei))…

Cum poti oferi un astfel de cadou? Simplu – ne vizitezi la sediul The Mind Escape Romania, sau ne trimiti un email precizand:

  • Tema (misterul pe care sa-l dezlege sarbatoritul(a))
  • Numarul de persoane (maxim 6) alaturi de care persoana sarbatorita sa porneasca in aventura
  • Datele de contact ale persoanei sarbatorite
  • Data/ora cand sa se desfasoare jocul (in functie de disponibilitati), sau optezi pentru varianta ‘fara rezervare’ prin care vei lasa persoana care va primi voucherul sa aleaga data jocului

Iti vom trimite un nr de cont unde sa platesti rezervarea (sau o platesti direct la sediul nostru), si vei primi voucherul cu toate detaliile, gata pentru a fi oferit.

Beneficiarul voucherului trebuie doar sa se prezinte, cu voucherul, la data/ ora selectata, si poate juca! Are de asemenea posibilitatea sa suplimenteze numarul de jucatori (respectand limita de 7 pe sala), platind diferenta fata de rezervare.

Rezerva voucherul cadou acum, scriindu-ne la rezervari@themindescape.ro