Escape Rooms

Descifreaza Misterele Piramidei (2-7 jucatori)

In 1966, o mica echipa de exploratori a intrat in incinta Marii Piramide de la Giza (Egipt), in speranta gasirii unui sarcofag legendar. Nici unul dintre ei nu s-a intors, si trupul nici unuia nu a fost gasit. Sa fie oare real blestemul faraonului? 5 decenii mai tarziu, tu si echipa ta decideti sa intrati in acelasi complex, pentru a descoperi secretele mormantului faraonului. Forte misterioase insa v-au condus pe niste coridoare intortocheate, si nu mai reusiti sa gasiti drumul afara. Veti fi si voi prinsi in capcana piramidei? Sau veti invinge blestemul, reusind sa iesiti din piramida in siguranta?

Rezerva acum!

 

Pe Urmele Criminalului (2-7 jucatori)

Bucuresti nu mai e orasul sigur de pe vremuri. Cateva tinere au fost declarate disparute in ultima vreme, si corpul unei fete tocmai a fost gasit si identificat pe strada XXXXX. Cercetarile incepusera imediat dupa rapirea fetei, dar nu s-a gasit nici o urma a criminalului. Veti avea curajul sa porniti in cautarea criminalului? Veti putea ajuta autoritatile sa-l gaseasca?

 Rezerva acum!

 

Jaful Perfect (2-6 jucatori)

Aveti abilitatile necesare sa spargeti o banca, si sa scapati neprins? Un hacker incearca sa va atraga in a-i fi partener in aceasta periculoasa incercare. El a reusit sa gaseasca modalitatea de a bruia camerele video, si de a intarzia declansarea alarmei… dandu-va 60 de minute sa actionati si sa fugiti… Veti reusi oare?

Rezerva acum!