Aniversari Adolescenti (10 ani+) si Adulti

Vrei ca ziua ta de nastere sa fie sarbatorita intr-un mod special – oferindu-ti si tie, si invitatilor o experienta memorabila?

La The MindEscape, cu asta ne ocupam! Adu-ti toti prietenii – si veti putea petrece cateva ore impreuna jucand rolul unor detectivi experimentati, exploratori neinfricati sau spargatori de banci inteligenti si rapizi, punandu-va la incercare inteligenta si spiritul de observatie, si, ce e cel mai important, DISTRANDU-VA intr-un decor inedit si rezolvand provocarile oferite de Escape Room-urile noastre.

Depinzand de cati sunteti, puteti rezerva una, doua sau chiar trei sali de joc in paralel (in fiecare sala poate merge o echipa de maximum 7 jucatori) – fiecare joc durand 60 de minute. Puteti opta sa jucati un joc, sau doua, in cazul in care vreti sa explorati si o a doua experienta si sa va comparati rezultatele intre echipe. In cazul in care alegeti 2 jocuri consecutive, primiti bonus o pauza de 15 minute pentru sucuri din partea casei.

Dupa ce rezolvati misterele din Escape Rooms, puteti continua distractia in sala noastra de entertainment, unde puteti alege varianta voastra de petrecere: voi decideti cat timp va dura (de la 30 min pana la cateva ore), ce doriti sa serviti (doar tort, tort + gustare sau masa completa), daca preferati sa stati la masa sau doriti un sistem tip bufet, etc. Puteti sa va comandati mancarea/ tortul de oriunde doriti, sau sa ne lasati pe noi sa apelam la serviciile de catering … Va rugam doar sa ne informati in prealabil, pentru a putea planifica totul in asa fel incat totul sa decurga perfect si pentru voi, si pentru ceilalti vizitatori ai locatiei noastre.

Pentru a rezerva un eveniment Aniversare Adolescenti/Adulti sau pentru a obtine o oferta personalizata de pret, te rugam sa ne contactezi la adresa de email rezervari@themindescape.ro sau la tel. +40 770 144 834