Scoala Altfel

Credem ca The MindEscape intruchipeaza conceptul de Scoala altfel – oferindu-le copiilor si adolescentilor activitati distractive, care stimuleaza deductiile logice, atentia si creativitatea intr-un mod inedit.

Jucatorii sunt impartiti pe echipe de cate 2-7 jucatori; fiecare echipa fiind insarcinata cu un anumit obiectiv, pentru care trebuie sa intre in cate un Escape Room.

Din acel moment, jucatorii sunt transpusi intr-o lume imaginara – in care devin eroii unor povesti interesante, pot dezlega niste enigme cu adevarat provocatoare, invatand sa-si foloseasca abilitatile intelectuale la maximum, dar si sa lucreze in echipa.

Invata multe despre ei insisi: la ce sunt mai buni? La a descoperi indiciile? La a-si da seama cum functioneaza diferite mecanisme? La a pune cap la cap partile unui ‘puzzle’, pentru a progresa in incercarea de a ‘evada’ din camera?…

Invata insa si sa-i aprecieze pe colegi, si descopera avantajele de a se asculta si ajuta reciproc – atitudine fara de care sunt sanse mici sa rezolve misterele.

Pe toata perioada jocului, echipele sunt urmarite de coordonatorii nostri de joc, care ghideaza participantii, le ofera indiciile adaptate varstei si experientei, asiguradu-se ca experienta sa fie una de neuitat.

 

Pentru a rezerva un eveniment Scoala Altfel sau pentru a obtine o oferta de pret, va rugam sa ne contactati la adresa de email rezervari@themindescape.ro sau la tel. +40 770 144 834.