Evenimente Corporate

EVENIMENTE CORPORATE

The Mind Escape Romania va ofera toate ingredientele unui eveniment corporate de succes – fie ca este vorba de un Team Building, de o conferinta sau de o activitate in echipa pe care vreti sa o desfasurati in afara sediului companiei.

Mai jos gasiti cateva propuneri de pachete pentru evenimente Corporate; va stam insa la dispozitie pentru organizarea unor evenimente personalizate, care sa raspunda cat mai bine cerintelor Dvs.

Daca doriti sa rezervati una sau mai multe dintre salile noastre pentru o conferinta, team building sau alt eveniment al companiei, va rugam sa ne contactati la rezervari@themindescape.ro sau la tel. +40 770 144 834.

 

TEAM BUILDING

Va puteti personalize evenimentul de Team Building asa cum doriti – combinand accesul la Escape Rooms cu cel la sala noastra de conferinte, si/ sau la salile de divertisment, pentru o mica petrecere.

Va prezentam mai jos preturile pentru 3 pachete propuse de noi; pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la adresa de email rezervari@themindescape.ro

 

   Pachet DUO  (Minimum 10 persoane; maximum 40*)

  • Conferinta + Escape Room: 2 jocuri Escape Room + 2h Conferinta

   sau

  • Escape Room + Petrecere: 2 jocuri Escape Room + 2h Petrecere

Pret: 125 RON/ persoana

Prelungire inchiriere sala conferinte sau cea de petrecere: 100 RON/h (rezervare anticipata sau in masura disponibilitatii)

 

Pachet TRIO (Minimum 10 persoane; maximum 40* (posibil suplimentare in anumite conditii))

Conferinta + Escape Room + Petrecere: 2 jocuri Escape Room + 2h conferinta + 2h petrecere

 Pret: 150 RON/ persoana

Prelungire inchiriere sala conferinte sau cea de petrecere: 100 RON/h (rezervare anticipata sau in masura disponibilitatii)

 

Servicii optionale:

  • Cafea, ceai, bauturi nealcoolice, meniu catering pentru participanti pe durata evenimentului
  • Fotografii ale echipelor – in format electronic sau tiparite
  • Un souvenir al evenimentului (tricou, breloc, cana, rama/ album foto) pentru fiecare participant

* Un nr suplimentar de persoane este posibil, cu necesitatea prelungirii timpului de acces la Escape Rooms (capacitatea max. e de 20 persoane/h)