Scoala Altfel

SCOALA ALTFEL (minim 20 jucatori)

In prezent oferim la Mindescape 3 jocuri (Pe urmele Criminalului (Detectiv Profesionist), Misterele Piramidelor si Jaful Perfect).

Jocurile au nivel usor diferit de dificultate (ordinea fiind cea in care le-am mentionat, de la cel mai usor la cel mai complex). Toate trei sunt insa pot fi jucate de tineri de 10-14 ani – atat din punct de vedere al nivelului de dificultate, cat si al continutului (nimic nepotrivit sau periculos). La aceasta varsta, copiii au nivele de dezvoltare diferite; de aceea, depinzand de ce doresc si de ce credeti si Dvs, le oferim posibilitatea de a intra in sali singuri, sau ghidati de unul dintre colaboratorii nostril care intra in joc, ca si personaj, alaturi de ei.

2 dintre escape rooms sunt potrivite pentru 2-7 jucatori; a treia pentru 2-6. Asta ar insemna ca in parallel pot intra 20 de copii.

Jocul dureaza o ora.

PACHET SCOALA ALTFEL:

Varianta 1

1 joc per persoana – 45 RON/persoana

Durata: 1h pentru mai putin de 20 copii, 2h pentru peste 20 copii

In cazul in care sunt mai multi copii, ce oferim este optiunea de a intra in 2 runde; in timp ce primii 20 intra sa joace, pentru ceilalti avem spatiu sufficient cu mese/ scaune si diverse atractii (karaoke, jocuri logice) unde pot sa isi astepte intrarea in ora 2 fara a se plictisi. Apoi, intra grupa 2 la jocuri, iar cei din grupa 1 fie pleaca, sau raman si fac aceleasi activitati ca si primii.

Varianta 2

2 Jocuri Escape/persoana – 75 RON/persoana

Durata minima: 2h:20m pentru mai putin de 20 copii, 4h pentru peste 20 copii

Servicii incluse: 2 jocuri Escape/ persoana + 1h Divertisment (Jocuri logica, recreere)

1 suc/ apa pe persoana

Servicii optionale:

  • Sucuri, Ceai, Apa, Gustari
  • Fotografii ale echipelor – in format electronic sau tiparite
  • Un souvenir al evenimentului (tricou, breloc, cana, rama/ album foto) pentru fiecare participant