Evenimente Corporate

Daca doriti sa rezervati una sau mai multe dintre salile noastre pentru o conferinta, team building sau alt eveniment al companiei, va rugam sa ne contactati la rezervari@themindescape.ro sau la tel. +40 770 144 834.

 

Mai jos gasiti cateva propuneri de pachete pentru evenimente Corporate; va stam insa la dispozitie pentru organizarea unor evenimente personalizate, care sa raspunda cat mai bine cerintelor Dvs.

INCHIRIERE SALA CONFERINTA (max 80 persoane)

Timp inchiriere Pret inchiriere sala conferinta (RON)
Max. 50 persoane 51 -80 persoane
2h 300 400
3h 450 600
4h 550 750
5h+ 700 950

Servicii incluse: Accesul la sala conferinte de pana la 80 de locuri, dotata cu mese, scaune, WiFi, sistem audio si video, flipcharts. Prin aceasta rezervare, veti avea acces si la facilitatile mini-barului nostru (cafetiera, farfurii, pahare, frigider racoritoare (contra cost)).

 

TEAM BUILDING

Va puteti personalize evenimentul de Team Building asa cum doriti – combinand accesul la Escape Rooms cu cel la sala noastra de conferinte, si/ sau la salile de divertisment, pentru o mica petrecere.

Va prezentam mai jos preturile pentru 3 pachete propuse de noi; pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la adresa de email rezervari@themindescape.ro

   Pachet DUO (Minimum 10 persoane; maximum 40*)

  • Conferinta + Escape Room: 2 jocuri Escape Room + 2h Conferinta

sau

  • Escape Room + Petrecere: 2 jocuri Escape Room + 2h Petrecere

Pret: 110 RON/ persoana

Prelungire inchiriere sala conferinte sau cea de petrecere: 100 RON/h (rezervare anticipata sau in masura disponibilitatii)

 

   Pachet TRIO (Minimum 10 persoane; maximum 40* (posibil suplimentare in anumite conditii))

Conferinta + Escape Room + Petrecere: 2 jocuri Escape Room + 2h conferinta + 2h petrecere

 Pret: 125 RON/ persoana

Prelungire inchiriere sala conferinte sau cea de petrecere: 100 RON/h (rezervare anticipata sau in masura disponibilitatii)

 

Servicii optionale:

  • Cafea, ceai, bauturi nealcoolice, meniu catering pentru participanti pe durata evenimentului
  • Fotografii ale echipelor – in format electronic sau tiparite
  • Un souvenir al evenimentului (tricou, breloc, cana, rama/ album foto) pentru fiecare participant

* Un nr suplimentar de persoane este posibil, cu necesitatea prelungirii timpului de acces la Escape Rooms (capacitatea max. e de 20 persoane/h)